BURSA / YILDIRIM - Nuri Erbak Ortaokulu

Being A Mother In A Pandemic Time (Pandemi döneminde anne olmak)

Being A Mother In A Pandemic Time(Pandemi döneminde anne olmak) Okulumuz Müdür Yard.ve İngilizce ögretmeni Sermin Ü.TÜRKKAN ve Yabancı Dil Ağırlıklı 5A sınıfı ögrencilerini yeni bir  eTwinning projesi heyecanı sardı...

*Portekiz ve Türk ortaklarıyla 23 Şubat 2021 de başlatılan projeyle; *Bireysel ve grup işbirligini ve iletişimi geliştirmek, *Farklı ülkelerden çocuklar arasında bir arada yaşamayı teşvik etmek, *Duyguları ifade etmek ve şefkat,empati ve minnettarlık gibi duygusal becerileri geliştirmek, *İnce motor becerileri ve yaratıcılıgı geliştirmek, *Yeni dijital beceriler üzerinde çalışmak ve iletişim becerileri teknikleri geliştirmek, hedefler arasındadır... Projenin Mayıs ayının ikinci haftası bitecegi planlanmıştır.Projeye emek veren İngilizce öğretmenimiz Sermin Ü.TÜRKKAN ve 5A sınıfından 7 minik twinnerlarımıza başarılar dileriz.

26-04-202126-04-202126-04-2021

Yayın: 26.04.2021 - Güncelleme: 25.02.2023 14:24 - Görüntülenme: 537