T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Nuri Erbak Ortaokulu

eTwinning Okulu Olduk

05-05-2023

Okulumuz Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş en  büyük okul ağı olan eTwinning platformunda yürüttüğü başarılı çalışmalarla,  (2023-2024) eTwinning Okulu olmaya hak kazandı.

Okulumuz üç yıldır aktif yürütülen eTwinning projelerimiz ile  3 Ulusal , 4 Avrupa Kalite etiketi  aldı. Ayrıca   2022 yılında  Avrupa Kalite Etiketi Levhasını ile ödüllendirildi.   Bu sene ise Okulumuz, eTwinning girişimi ile yenilikçi, gelişime açık istekli öğretmenlerimiz ve idarecilerimizle eTwinning faaliyetlerine katılan ve projeler yürüten   ulusal ve uluslararası okullardaki paydaşlarıyla işbirliği yaparak e twinning okulu olmayı hak etti.   Okulumuza bu haklı gururu yaşatan eğitimde belli bir seviyeden daha ileri bir seviyeye ilerleme sürecine projelerin yürütülmesinde aktif rol alan okulumuz eTwinning koordinatörümüz Şükran ÇAPKIN ve emeği gecen tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize , velilerimize teşekkür ediyoruz.   BAŞARILARIMIZ DAİM OLSUN...   eTwinning Okulu Olmanın Faydaları nelerdir?   eTwinning Okulları, Avrupa düzeyinde eTwinning için rol modelleri olarak tanınırlar ve eylemin gelecekteki gelişimine ilham vermek için lider okullardan oluşan bir ağ oluştururlar.  

Avrupa Düzeyinde yüksek bir görünürlüğe sahiptir ve eTwinning Okul Etiketini tanıtım ve bilgi materyallerinde gösterebilirler.


Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.05.2023 - Güncelleme: 05.05.2023 11:54 - Görüntülenme: 310
  Beğen | 2  kişi beğendi