BURSA / YILDIRIM - Nuri Erbak Ortaokulu

My Dream Class eTwinning projemizde sona yaklaştık

15-06-2023

Mart ayinda başlayan bes farkli ülkeden (Türkiye, Hirvatistan, Polonya, Litvanya, Ürdün) 12 ortagin yer aldigi My Dream Class eTwinning projemizi tamamlamak üzereyiz. Dört ay süren projemiz boyunca  öğrencilerimiz her ay işbirliği içerisinde farkli etkinlikler yaparak yabanci dillerini, çeşitli web 2.0 araçlari öğrenerek dijital  becerilerini,  iletisim becerilerini , eleştirel düşünme becerilerini, sorumluluk , özgüven kazanma gibi genel anlamda 21. Yüzyıl becerilerini geliştirdiler.

Mart Ayi Çalışmalarımız:

▪︎ Öğretmen,öğrenci,okul, sehir tanitimlari yapildi ▪︎ Takim avatalari olusturuldu ▪︎ Proje tanitim videosu oluşturuldu ▪︎ Proje posteri ve logosu tasarlandi. ▪︎ eGüvenlik posterleri oluşturuldu

Nisan Ayı Çalışmalarımız:

▪︎ Sinif tanitimlari yapilarak ortak ülkelerin öğrenme alanlari hakkinda bilgi edinildi ▪︎ Öğrencilerin hayallerindeki siniflarini cizdikleri resimlerden resim kitabi oluşturuldu ▪︎ Uzman daveti kapsaminda Türkiye FCL üyesi Büşra SÖYLEMEZ proje ortaklarimiza Future Classroom Lab konusu üzerine online seminer verdi.

Mayis Ayi çalışmalarımız:

▪︎ eTwinning Day gununu öğrencilerimizin tasarladigi wordartlar ile kutladik ▪︎ Karma ülke takimlari oluşturuldu ve ortak final ürünümüz olarak öğrencilerimiz düzenlenen webinarda işbirligi içerisinde zumPad ile proje adimizin akrostiş şiirini yazdilar.

Haziran Ayi Çalışmalarimiz:

▪︎ Final ebook / e-kitabimiz hazirlandi ▪︎ Online sergimiz hazirlandi ▪︎ Final videomuz hazirlandi

▪︎ Anketlerle ve padlet ile öğrenci, öĝretmen ve veli görüşleri alinarak projemizin değerlendirmesi yapildi.

Yayın: 15.06.2023 - Güncelleme: 15.06.2023 15:16 - Görüntülenme: 93