BURSA / YILDIRIM - Nuri Erbak Ortaokulu

NO MORE WASTE ! ( ATIK DEĞİL ARTIK ! ) eTwinning Projemiz

Okulumuz İngilizce öğretmeni Şükran ÇAPKIN ve öğrencilerinin yürüttüğü yabanci ve Türk ortaklı dili İngilizce olan No More Waste ! ( Atık Degil Artık ! ) eTwinning projesi Aralik ayinda başlayıp Nisan ayinda sona erecektir. Bu proje ile ögrencilerimiz çevre bilinci, çevre duyarlılığı ve geri dönüşüm kültürü kazanacaklar. Ayrica ögrencilerimiz proje boyunca farkli okullardan ve kültürlerden  öğrencilerle işbirliği ile çalisarak hem İngilizce dil becerilerini geliştirecekler hem de bir cok  web 2.0 araci kullanmayi ogrenecekler.

Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi

15-06-2023