T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BURSA / YILDIRIM - Nuri Erbak Ortaokulu

"Nuri Erbak'tan Küçük Kalemler" Projesi Ulusal ve Yerek Basında...

Editörlügünü Okul Müdürü Taha Karagöz’ün yaptigi, Türkçe ögretmenlerinin ve ögrencilerinin emekleriyle olusturulan “Nuri Erbak’tan Küçük Kalemler Projesi” ögrencilerin hem okurluk hem de yazarlik deneyimi kazanmasini, Türkçeyi güzel kullanabilen, duygu ve düsüncelerini dogru, etkili sekilde ifade edebilen gençlerin yetismesini hedefliyor.

Nuri Erbak Ortaokulu ögrenci ve velilerinin yogun katilimiyla gerçeklesen imza gününde Küçük Kalemler standini ziyaret ederek ögrencilerin mutluluk ve heyecanlarina ortak olan Vali Yardimcisi Riza Gençoglu, Büyüksehir Baskan Vekili Fethi Yildiz, Il Milli Egitim Müdürü Ahmet Alireisoglu küçük yazarlari tebrik ederek, duyduklari memnuniyeti dile getirdiler. Ögrencilerimzaladiklari kitaplari kendilerine takdim etti.

“Nuri Erbak’tan Küçük Kalemler” kitabi için düzenledikleri imza gününün, “Egitim ve ögretim vizyonuna yakisan simsicak görüntülerin yasandigi,ögrencilerin hafizasinda unutulmaz hatiralar biraktigini” belirten Okul Müdürü Karagöz, Türkçe ögretmenlerine, ögrencilere, velilere ve kitabin yayinlanmasinda maddi manevi katki saglayan Uludag Içecek A. S. ye tesekkür etti.

Küçük yazarlarin imza etkinligine, fuari ziyaret eden kitapseverler de ilgi gösterdi.

08-03-2024

https://www.liderbursa.com/nuri-erbak-tan-kucuk-kalemler-h60759.htm [https://www.iha.com.tr/bursa-haberleri/nuri-erbaktan-kucuk-kalemler-okurlariyla-bulustu-63858388 https://beyazgazete.com/haber/2024/3/7/nuri-erbak-tan-kucuk-kalemler-okurlariyla-bulustu-7018515.html [https://www.google.com/amp/s/www.bursahakimiyet.com.tr/amp/bursa/nuri-erbak-tan-kucuk-kalemler-bursali-okurlariyla-bulustu-1227407 https://bursahaber.net/nuri-erbaktan-kucuk-kalemler-okurlariyla-bulustu/ https://www.agazete.com.tr/nuri-erbaktan-kucuk-kalemler-okurlariyla-bulustu https://www.google.com/amp/s/www.olay53.com/service/amp/haber/nuri-erbaktan-kucuk-kalemler-okurlariyla-bulustu-1413920.htm https://m.bursadabugun.com/haber/nuri-erbak-tan-kucuk-kalemler-okurlariyla-bulustu-1695335.html https://www.bursahaber.com/genel/nuri-erbak-tan-kucuk-kalemler-okurlariyla-bulustu-2623507
Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 08.03.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 13:56 - Görüntülenme: 78
  Beğen | 0  kişi beğendi